10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Bărbaţi cercetaţi penal după ce au furat mai multe biciclete şi umbrela de pe o terasă

Craiova: Bărbaţi cercetaţi penal după ce au furat mai multe biciclete şi umbrela de pe o terasă

Doi bărbaţi, de 30 şi 44 de ani, sunt cercetaţi penal după ce au comis mai multe furturi. În noaptea de 14 spre 15 aprilie a fost furată o umbrelă de terasă, care aparţinea unui bar situat pe bulevardul 1 Mai din Craiova. În urma investigațiilor efectuate de polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Craiova, s-a stabilit că autorul este Marius P., de 30 de ani, din Băileşti, şi că alături de acesta a mai participat şi Cosmin A., de 44 ani, domiciliat în Balş, județul Olt. Umbrela sustrasă a fost recuperată de polițiști și restituită persoanei vătămate. De asemenea, s-a mai stabilit și faptul că, în aceeaşi noapte, bărbatul de 30 de ani a mai furat două biciclete în valoare de 3.500 lei.
Astfel, polițiști din cadrul Secțiilor 2 și 3 Poliție Craiova au organizat şi executat o acţiune în cadrul căreia a fost prins Cosmin A., căruia i s-a documentat activitatea infracţională, stabilindu-se că acesta a mai sustras, în noaptea de 19 spre 20 aprilie, alte două biciclete, fapte comise, de această dată, în cartierul Valea Roșie.
Faţă de suspect a fost continuată urmărirea penală pentru săvârşirea a patru infracţiuni de furt calificat şi a fost luată măsura reţinerii pe bază de ordonanţă de reţinere pentru 24 ore. Persoana în cauză a fost introdusă în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al I.P.J. Dolj, urmând ca astăzi să se facă propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă către Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS