16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljUPDATE Dolj: Incendiu de vegetaţie urmat de un accident rutier la Beharca

UPDATE Dolj: Incendiu de vegetaţie urmat de un accident rutier la Beharca

UPDATE 18:04 Opt autoturisme au fost implicate în accident şi un TIR. Incendiul a fost lichidat. Au ars 7 hectare de vegetaţie.

UPDATE 17:17  Polițiștii doljeni au explicat că accidentul în lanț s-a produs atât pe fondul vizibilității reduse, cauzate de fumul degajat de incendiu, dar și a nepăstrării unuo distanțe de siguranță în mers între autovehicule. Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită grav. Potrivit pompierilor doljeni, două persoane, care acuzau dureri la picior, respectiv claviculă și mandibulă, au fost transportate la Spitalul de Urgență Craiova pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Ora 16:39 Un incendiu de vegetaţie urmat de un accident rutier în care au fost implicate mai multe autoturisme a avut loc în urmă cu puţin timp pe raza satului Beharca, judeţul Dolj. La faţa locului, au ajuns două autospeciale ale pompierilor craioveni. În accident, au fost rănite uşor două persoane, ambele fiind conştiente. Este posibil ca accidentul să se fi produs din cauza fumului care a redus vizibilitatea la nivelul carosabilului. Vom reveni cu amănunte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS