20.7 C
Craiova
miercuri, 18 septembrie, 2019
Acasă Local Dolj Dolj: 800 de șoferi sancționați de polițiștii rutieri, într-o singură săptămână

Dolj: 800 de șoferi sancționați de polițiștii rutieri, într-o singură săptămână

-

Efectivele de poliție rutieră din cadrul Serviciului Rutier- BDNE, împreună cu polițiști rutieri din cadrul Biroului Rutier Craiova și ai tuturor formațiunilor de poliție rutieră din județul Dolj au acționat, în perioada 17.04.-23.04.2017, pentru prevenirea și combaterea evenimentelor rutiere produse pe fondul nerespectării regimului legal de viteză.
Ca urmare a abaterilor constatate, polițiștii au aplicat 842 sancțiuni contravenționale de peste 244.000 lei, dintre acestea 543 sancțiuni fiind aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteza. Polițiștii rutieri au reținut în vederea suspendării 65 permise de conducere, iar 10 certificate de înmatriculare au fost retrase.

Anca DUMITRAŞCU
Anca DUMITRAŞCU
Este fascinată de rapiditatea cu care circulă informaţia în mass-media şi crede că dacă lumea s-ar folosi doar de avantajele presei, barierele dintre oameni ar putea fi depăşite mai uşor.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.