Acasă Local Dolj Dolj: Accident soldat cu doi răniți la Goiești

Dolj: Accident soldat cu doi răniți la Goiești

-


Un accident rutier, care s-a soldat cu rănirea a două persoane, s-a petrecut marți seară în comuna doljeană Goiești. Potrivit polițiștilor din cadrul IPJ Dolj, șoferul unui autoturism a pierdut controlul direcției, a lovit un cap de pod, după care a fost proiectat într-un copac de pe marginea drumului. În urma accidentului, au fost răniți ușort șoferul și un pasager. Ambii au fost transportați la spital. Potrivit primelor primelor cercetări ale polițiștilor rutieri, accidentul s-a produs pe fondul vitezei excesive.

Aldezir MARIN
Aldezir MARIN
A absolvit Facultatea de Filosofie-Sociologie din cadrul Universitatii din Craiova in anul 2003, iar un an mai tarziu Masteratul in Sociologia Comunicarii si Jurnalism. Din 2004 lucreaza in presa, iar in 2005 s-a alaturat colectivului Gazeta de Sud. Din toamna aceluiasi an, misiunea colegului nostru este de a informa cititorii Gazeta de Sud despre cele mai recente si de interes evenimente petrecute in Craiova, Oltenia, dar si la nivel national.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.