20.7 C
Craiova
miercuri, 18 septembrie, 2019
Acasă Local Dolj Daniel Bărbulescu, finul și denunțătorului fostului ministru al Finanțelor, Darius Vârlcov, adjunct...

Daniel Bărbulescu, finul și denunțătorului fostului ministru al Finanțelor, Darius Vârlcov, adjunct la CRFIR Craiova

-

Fostul deputat de Olt Daniel Bărbulescu, finul fostului ministru al Finanțelor Darius Vâlcov și unul dintre denunțătorii acestuia, ocupă, de o săptămână, poziția de director-adjunct la Centrul Regional de Finanțare a Investițiilor Rurale (CRFI) Craiova.
Poziția o ocupă cu detașare, pentru 6 luni, dar nu va ezita să se prezinte la concurs, dacă un astfel de concurs va fi organizat, a precizat fostul deputat.
„Această funcție este pentru mine o provocare, este un exercițiu financiar important, trebuie să accesăm cât mai multe fonduri, statul românesc trebuie să se dezvolte“, a spus Bărbulescu, de profesie jurist, explicând că experiența de parlamentar i-a permis să acumuleze multe informații în domeniul finanțării segmentului agricol. „Am avut ocazia, ca parlamentar, să citesc foarte multe ghiduri, i-am spijinit pe primarii pe care i-am reprezentat“, a spus Bărbulescu.
 Daniel Bărbulescu este cel care le-ar fi oferit anchetatorilor informații relevante despre seiful în care nașul său de cununie își ascundea lingourile de aur, fiind unul dintre martorii denunțători. „Am avut calitatea de martor, nu cred că este o problemă, am cazierul curat, l-am și prezentat la dosar…“, a precizat Bărbulescu.
Alina Mitran
Alina Mitran
Lucrează în presă din 2000 și ceea ce a început ca un hobby s-a transformat într-o profesie. A absolvit Facultatea de Finanțe, Bănci, Asigurări și Burse de Valori, dar a ales presa scrisă, un domeniu care i-a oferit cele mai mari satisfacții profesionale. S-a alăturat echipei Gazeta de Sud în 2004.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.