Acasă Local Dolj Craiova: Întreruperi temporare ale furnizării gazului pe mai multe străzi, în data...

Craiova: Întreruperi temporare ale furnizării gazului pe mai multe străzi, în data de 12 aprilie

-

Distrigaz Reţele Sud a anunţat că, în ziua de miercuri, 12 aprilie, pe mai multe străzi din Craiova va fi sistată temporar alimentarea cu gaze naturale. Astfel, între orele 11.00-14.00, se va întrerupe alimentarea cu gaze pe Aleea Constantin Brâncuşi, Strada 1 Decembrie 1918, Strada Almicar Săndulescu şi Strada Brazda lui Novac. În schimb, în intervalul orar 9.00-13.00, vor rămâne fără gaze locuitorii de pe străzile Fragilor, Prahova, Anina şi Aleea Hârşova.
Distrigaz Sud Reţele precizează că sistarea temporară a alimentării cu gaze naturale la consumatorii casnici şi non-casnici se face pentru modernizarea reţelei de distribuţie pentru judetul Dolj. Compania le reaminteşte clienţilor că pot apela serviciul de call-center Apeluri de Urgenţă al Distrigaz Sud Reţele la numărul unic 021 9281.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.