12.1 C
Craiova
sâmbătă, 21 septembrie, 2019
Acasă Local Dolj Craiova: Concerte de Paşte ale Filarmonicii "Oltenia"

Craiova: Concerte de Paşte ale Filarmonicii „Oltenia”

-


În preajma sărbătorilor pascale, Filarmonica „Oltenia” Craiova prezintă două concerte, sub egida Târgului de Paşte 2017, organizat de Primăria Municipiului Craiova. Miercuri seara, de la ora 19:00, melomanii vor audia un concert Brahms, cu participarea violonistului Florin Croitoru şi a simfonicului craiovean dirijat de maestrul Radu Postăvaru. Joi, 13 aprilie, ora 17:30, catedrala Madona Dudu găzduieşte un concert de muzică sacră pregătit de dirijorul Alexandru Racu.
Filarmonica va relua programul de concerte în data de 21 aprilie, când vor debuta Zilele Filarmonicii „Oltenia”, cu ocazia împlinirii a 70 de ani de la înfiinţarea instituţiei noastre, prin decret regal.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.