12.1 C
Craiova
sâmbătă, 21 septembrie, 2019
Acasă Local Dolj Craiova: Cele trei persoane arestate preventiv, săptămâna trecută, într-un dosar de trafic...

Craiova: Cele trei persoane arestate preventiv, săptămâna trecută, într-un dosar de trafic de persoane și proxenetism, rămân după gratii

-

Curtea de Apel Craiova a hotărât, în urmă cu puţin timp, ca cei trei craioveni arestați preventiv, săptămâna trecută, într-un dosar de trafic de persoane și proxenetism, să fie cercetați în continuare de procurorii DIICOT în stare de arest. Laurențiu Capotescu(zis ”Pătatu”) și finii săi Cristian Bulacu și Alin Florescu, dar și Sorin Ciucă, au fost reținuți de procurorii DIICOT pe data de 5 aprilie, sub acuzațiile de constituirea unui grup infracţional organizat, trafic de persoane, trafic de minori şi proxenetism.
Amănunte în ediţia de mâine a Gazetei de Sud.

Aldezir MARIN
Aldezir MARIN
A absolvit Facultatea de Filosofie-Sociologie din cadrul Universitatii din Craiova in anul 2003, iar un an mai tarziu Masteratul in Sociologia Comunicarii si Jurnalism. Din 2004 lucreaza in presa, iar in 2005 s-a alaturat colectivului Gazeta de Sud. Din toamna aceluiasi an, misiunea colegului nostru este de a informa cititorii Gazeta de Sud despre cele mai recente si de interes evenimente petrecute in Craiova, Oltenia, dar si la nivel national.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.