17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiovean reținut după ce a furat cinci biciclete

Craiovean reținut după ce a furat cinci biciclete

Polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Craiova au fost sesizaţi, ieri, în jurul orei 08.30, de ctre Mădălina T., de 43 de ani, din Craiova, despre faptul că, în noaptea de 2 spre 3 aprilie, persoane necunoscute i-au sustras bicicleta. La faţa locului s-a deplasat echipa operativă care a constatat că cele sesizate se confirmă, astfel fiind demarate cercetările.
În aceeași zi, în urma activităților specifice desfășurate de polițiștii craioveni a fost identificat Ovidiu N., de 22 de ani, din Craiova, iar din verificările efectuate s-a stabilit că acesta este autorul mai multor infracţiuni de furt de biciclete, fapte comise în perioada 5 martie – 3 aprilie 2017. Polițiştii au stabilit că acesta a furat, din mai multe scări de bloc din cartierul Brazda lui Novac, cinci biciclete, cauzând un prejudiciu total de 4.000 de lei.
În cazul acestuia s-a dispus efectuarea urmăririi penale sub aspectul săvârşirii a cinci infracţiuni de furt calificat, faţă de suspect fiind dispusă măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS