10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCopiii de la Centrul social „Best Life” au preparat prăjituri la Colegiul Național „Gheorghe Chițu”

Copiii de la Centrul social „Best Life” au preparat prăjituri la Colegiul Național „Gheorghe Chițu”

O grupă de copii de la Centrul social multifuncțional „Best Life” al Arhiepiscopiei Craiovei a participat, săptămâna aceasta, la o activitate de formare a abilităților practice, desfășurată la Colegiul Național Economic „Gheorghe Chițu” din Craiova. Cu acest prilej, cei mici au învățat să prepare pizza și cornulețe de post, sub coordonarea mai multor cadre didactice și elevi ai instituției de învățământ menționate. Beneficiarii așezământului social au fost întâmpinați de directorul adjunct al unității de învățământ, prof. George Călăfăteanu, care le-a urat bun venit și le-a vorbit despre scopul acestor acțiuni, exprimându-și totodată bucuria revederii copiilor. Directorul adjunct a subliniat că printre proiectele de suflet ale Colegiului „Gheorghe Chițu” se află sprijinirea copiilor care provin din familii aflate în dificultate, încercând astfel să contribuie la dezvoltarea abilităților de viață independentă a acestora.

Colaborarea dintre Centrul social „Best Life” și Colegiul Național „Gheorghe Chițu” este de tradiție, în fiecare an desfășurându-se mai multe acțiuni recreative și educative la care sunt invitați copii aflați în grija Arhiepiscopiei Craiovei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS