Acasă Local Dolj "Sancţiuni" cu mărţişoare şi flori aplicate de poliţiştii din judeţele Olteniei

„Sancţiuni” cu mărţişoare şi flori aplicate de poliţiştii din judeţele Olteniei

-


1 Martie şi tradiţia mărţişorului a fost un nou prilej pentru poliţiştii din judeţele Olteniei să întâmpine doamnele şi domnişoarele cu o mică surpriză, oferindu-le, în schimbul unor eventuale sancţiuni contravenţionale, un mărţişor sau o floare.

Cum de altfel a devenit o tradiţie, nici în acest an poliţiştii secțiilor de poliție din municipiul Craiova, dar și polițiștii din cadrul polițiștiilor municipale și orășenești nu au dat uitării ziua Mărțișorului și le-au surprins în mod plăcut pe doljence, oferindu-le un simbol al primăverii și o floare.
Polițiștii Secției 1 le-au oferit doamnele și domnișoarele prezente pe străzile din Centrul Vechi al Cetății Băniei mărțișoare personalizate prin care au fost transmise și câteva sfaturi utile în scopul pregătirii antivictimale, astfel încât să nu cadă pradă răufăcătorilor.
În cel mai mare cartier craiovean, Craiovița Nouă, polițiștii Secției 5 le-au urat o primăvară frumoasă reprezentantelor sexului frumos, patrulând pe străzile și aleile cartierului și împărțind mici vestitori ai primăverii . Mai mult decât atât, polițiștii de proximitate din cadrul Secției 5 Poliție au organizat activități cu caracter informativ-preventiv în rândul personalului feminin al mai multor societăți comerciale, tipografii și fabricilor de textile din Craiovița Nouă.
Polițiștii din Calafat, Filiasi și cei din Segarcea au acționat în trafic astfel că femeile participante la trafic, fie în calitate de pieton, fie conducător auto sau doar pasager în loc să primească o eventuală sancţiune, au fost ,,amendate,, de poliţişti cu flori și mărţişoare.

Şoferiţele au primit mărţişoare de la poliţişti şi în Gorj, Mehedinţi şi Vâlcea

Polițiștii locali din Gorj au oferit tuturor doamnelor și domnișoarelor întâlnite în trafic mărţişoare, ca simbol al primăverii. Nu doar şoferiţele au primit ieri mărţişoare de la reprezentanții Poliției Locale, ci şi doamnele sau domnişoarele surprinse pe trecerile de pietoni. De asemenea și polițiștii de la Serviciul Rutier Gorj au oferit tuturor șoferițelor întâlnite în trafic câte o floare, odată cu debutul primăverii. Acțiunea s-a desfășurat în zona Parâng, Piața Centrală, CAM și în zona Gării, peste 400 de flori fiind împărțite femeilor, de Mărțișor. Reprezentanții Primăriei Târgu Jiu au acordat, de asemenea, facilități pentru doamnele și domnișoarele din oraș. Astfel, reprezentantele sexului frumos, din Târgu Jiu, au circulat ieri gratuit cu mijloacele de transport în comun ale societății Transloc, iar șoferițele au folosit parcările din municipiu fără a achita taxă. Facilităţile vor fi valabile şi pentru 8 martie, de Ziua Femeii.
Ziua Mărţişorului, a fost marcată şi în Mehedinţi prin oferirea unor simboluri ale primăverii, doamnelor şi domnişoarelor aflate la volan. Polițiștii Serviciului și Biroului Rutier împreună cu formaţiunile de poliţie rutieră au oferit flori şi sfaturi utile atât în municipiul Drobeta Turnu Severin cât şi în judeţ. Prezente la activităţile organizate, domnișoarele jurnaliste au primit flori şi mărţişoare din partea poliţiştilor.
Şi în judeţul Vâlcea doamnele și domnișoarele au fost oprite în trafic şi au primit flori din partea oamenilor legii.

ȘTIRI VIDEO GdS