13.1 C
Craiova
luni, 27 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Reținut pentru 24 de ore după ce a rănit grav o persoană şi a fugit de la locul accidentului

Craiova: Reținut pentru 24 de ore după ce a rănit grav o persoană şi a fugit de la locul accidentului

Polițiștii rutieri au fost sesizați, aseară, că, pe strada Gral. Gheorghe Magheru din municipiul Craiova, s-a produs un accident de circulație în urma căruia a rezultat rănirea gravă a unei craiovence de 71 de ani care a traversat neregulamentar strada, după care conducătorul autoturismul a părăsit locul accidentului.
În urma verificărilor efectuate de polițiștii rutieri a fost identificat șoferul, N. Cristian, de 31 de ani, din localitate, care nu posedă permis de conducere.
În cauză s-a dispus continuarea urmăririi penale faţă de şofer, iar prin ordonanța polițiștilor de cercetare penală acesta a fost reţinut pe o perioada de 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunilor de ,,conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere, părăsirea locului accidentului, fără încuviinţarea poliţiei și vătămare corporală din culpă. Astăzi, craioveanul de 31 de ani urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS