5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Cercetaţi pentru conducerea de autoturisme neînmatriculate

Dolj: Cercetaţi pentru conducerea de autoturisme neînmatriculate

O echipă de siguranţă publică formată din polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Craiova și jandarmi ai G.M.J. Craiova, în timp ce se afla în serviciul de patrulare, l-a depistat, aseară, pe strada Bucura,  pe C. Ionuţ, de 30 de ani, din municipiu, în timp ce conducea un autoturism având autorizația provizorie de circulație expirată din data de 25.01.2017.
Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere a unui autoturism neînmatriculat pe drumurile publice.

Un echipaj de siguranță publică din cadrul Secției 4 Poliție aflată ieri în serviciul de patrulare, pe strada Brazda lui Novac, a oprit pentru control un autoturism, iar în urma verificărilor efectuate, la volanul autoturismului, a fost identificat P. Lucian, de 36 de ani, din Craiova.
Ca urmare a verificărilor efectuate a rezultat faptul că autoturism este neînmatriculat în circulație, având număr de înmatriculare fals.
În ambele cazuri s-au întocmit dosare penale pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat și cu numere false.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS