Acasă Local Dolj Craiova: Cimino a fost reţinut pentru 24 de ore

Craiova: Cimino a fost reţinut pentru 24 de ore

-

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, împreună cu ofițerii de poliție judiciară din cadrul I.P.J. Dolj – Serviciul de Investigaţii Criminale şi Secţia nr. 1 Poliţie , în urma activităţilor complexe desfăşurate, l-au reţinut, astăzi, pe o perioadă de 24 de ore, pe Fănel Trandafir, zis Cimino, pentru comiterea infracţiunii de constituire a unui grup infracţional organizat. Astfel, din probele administrate până în acest moment rezultă că numitul Trandafir Fănel, a aderat la grupul infracţional „Frăţia”, constituind împreună cu inculpaţii Ion Ilie, Roşianu Gigel, Zavera Gigi Vadik şi numitul Pîrvu Mihai (în prezent decedat), nucleul de decizie al grupării infracţionale „Frăţia”, în vederea săvârşirii mai multor infracţiuni prevăzute de Codul Penal faţă de persoanele care nu aveau atitudinea dorită de grup sau care manifestau o atitudine potrivnică acţiunilor grupării.
Ulterior constituirii grupului infracţional şi a nucleului de decizie arătat, Fănel Trandafir, zis Cimino, prin acţiuni individuale, care se circumscriu infracţiunii de ameninţare, a sprijinit existenţa acestuia.

ȘTIRI VIDEO GdS

Transport agabaritic spre Calafat

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anunţat că în perioada 6 - 10 decembrie, se va desfășura un transport agabaritic....