14.6 C
Craiova
miercuri, 29 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljAccident cu trei victime la ieşirea din Craiova. Fostul portar Valentin David, printre răniţi

Accident cu trei victime la ieşirea din Craiova. Fostul portar Valentin David, printre răniţi

Trei persoane au fost rănite, în urma unui accident rutier care a avut loc la ieşirea din Craiova spre Işalniţa. Una dintre victime se află încarcerată, însă este conştientă, iar echipajele de la descarcerare intervin, în acest moment, pentru a o scoate din autoturism. În impact au fost implicate două maşini.

UPDATE: În impact au fost implicate două maşini, un Fiat şi un VW Passat. Şoferul Fiatului, care conducea pe Calea Severinului către Filiaşi a vrut să întoarcă, însă nu s-a asigurat şi a fost lovit de un alt autoturism VW passat, condus de Valentin David, de 48 de ani, fost jucător al Universităţii Craiova, în prezent antrenor cu portarii la Pandurii Târgu Jiu. În urma accidentului, SJU Craiova au fost transportate trei persoane, dintre care cei doi şoferi si o femeie, Angelina O., de 55 de ani, din Craiova, pasageră în primul autoturism. Poliţiştii rutieri continuă cercetările, în cauză fiind întocmit dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS