20.7 C
Craiova
miercuri, 18 septembrie, 2019
Acasă Local Dolj Dolj: O tânără fără permis, cercetată pentru conducerea unui autoturism neîmatriculat

Dolj: O tânără fără permis, cercetată pentru conducerea unui autoturism neîmatriculat

-

Lucrătorii Secţiei 4 Poliție Rurală Coșoveni au identificat-o, aseară, în trafic, în localitatea Leu, pe V.Andreea, de 20 de ani, din comuna Leu, Dolj, care conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie.
În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că autoturismul nu este înmatriculat în circulaţie, iar plăcuţele de înmatriculare montate erau atribuite unui autovehicul.
Oamenii legii au întocmit în cauză întocmit dosar penal în conformitate cu prevederile legale.

Mariana BUTNARIU
Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.