10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Posesori de mandate, în spatele gratiilor

Dolj: Posesori de mandate, în spatele gratiilor

Ieri, 12.01.2017, polițiștii din cadrul Secției de Poliţie nr. 10 Poiana Mare, împreună cu lucrătorii din cadrul Posturilor de Poliție Poiana Mare şi Piscu Vechi, au organizat şi executat o acţiune pe linia punerii în executare a mandatelor de executare a pedepsei închisorii și sentințelor penale.
Astfel, în urma activităților specifice a fost depistat, în comuna Poiana Mare, pe S. Marinel, în vârstă de 29 de ani, din localitate, persoană condamnată la executarea unei pedepse de 4 ani şi 4 luni închisoare pentru săvârșirea de furturi din gospodării, furturi din anexe şi infracțiuni la regimul rutier. Tânărul de 29 de ani a fost reținut de polițiștii doljeni și introdus în Penitenciarul de Maximă Siguranță Craiova.

Tot în cursul zilei de ieri, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Dolj l-au depistat, în urma activităților desfășurate în municipiul Craiova, pe C. Alexandru, în vârstă de 27 de ani, din localitate, pe numele căruia Tribunalul Dolj a emis un mandant de executare a pedepsei cu închisoarea pentru comiterea infracțiunii de pornografie infantilă. Cel în cauză are de executat o pedeapsă de 3 ani închisoare cu executare, acesta fiind încarcerat de polițiștii la Penitenciarul de Maximă Siguranță Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS