Acasă Local Dolj Dolj: Posesori de mandate, în spatele gratiilor

Dolj: Posesori de mandate, în spatele gratiilor

-

Ieri, 12.01.2017, polițiștii din cadrul Secției de Poliţie nr. 10 Poiana Mare, împreună cu lucrătorii din cadrul Posturilor de Poliție Poiana Mare şi Piscu Vechi, au organizat şi executat o acţiune pe linia punerii în executare a mandatelor de executare a pedepsei închisorii și sentințelor penale.
Astfel, în urma activităților specifice a fost depistat, în comuna Poiana Mare, pe S. Marinel, în vârstă de 29 de ani, din localitate, persoană condamnată la executarea unei pedepse de 4 ani şi 4 luni închisoare pentru săvârșirea de furturi din gospodării, furturi din anexe şi infracțiuni la regimul rutier. Tânărul de 29 de ani a fost reținut de polițiștii doljeni și introdus în Penitenciarul de Maximă Siguranță Craiova.

Tot în cursul zilei de ieri, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Dolj l-au depistat, în urma activităților desfășurate în municipiul Craiova, pe C. Alexandru, în vârstă de 27 de ani, din localitate, pe numele căruia Tribunalul Dolj a emis un mandant de executare a pedepsei cu închisoarea pentru comiterea infracțiunii de pornografie infantilă. Cel în cauză are de executat o pedeapsă de 3 ani închisoare cu executare, acesta fiind încarcerat de polițiștii la Penitenciarul de Maximă Siguranță Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS