10.8 C
Craiova
luni, 21 septembrie, 2020
Știri de ultima oră Local Dolj Dolj: Posesori de mandate, în spatele gratiilor

Dolj: Posesori de mandate, în spatele gratiilor

Ieri, 12.01.2017, polițiștii din cadrul Secției de Poliţie nr. 10 Poiana Mare, împreună cu lucrătorii din cadrul Posturilor de Poliție Poiana Mare şi Piscu Vechi, au organizat şi executat o acţiune pe linia punerii în executare a mandatelor de executare a pedepsei închisorii și sentințelor penale.
Astfel, în urma activităților specifice a fost depistat, în comuna Poiana Mare, pe S. Marinel, în vârstă de 29 de ani, din localitate, persoană condamnată la executarea unei pedepse de 4 ani şi 4 luni închisoare pentru săvârșirea de furturi din gospodării, furturi din anexe şi infracțiuni la regimul rutier. Tânărul de 29 de ani a fost reținut de polițiștii doljeni și introdus în Penitenciarul de Maximă Siguranță Craiova.

Tot în cursul zilei de ieri, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Dolj l-au depistat, în urma activităților desfășurate în municipiul Craiova, pe C. Alexandru, în vârstă de 27 de ani, din localitate, pe numele căruia Tribunalul Dolj a emis un mandant de executare a pedepsei cu închisoarea pentru comiterea infracțiunii de pornografie infantilă. Cel în cauză are de executat o pedeapsă de 3 ani închisoare cu executare, acesta fiind încarcerat de polițiștii la Penitenciarul de Maximă Siguranță Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

00:08:06

Gala UNITER la Craiova. Ion Caramitru, preşedinte UNITER: Chiar...

Gala Premiilor UNITER 2020 reuneşte două premiere....

ȘTIRI GdS

Ce-i mai trebuie stadionului de atletism pentru a fi...

Stadionul de atletism din Craiova nu este încă gata pentru competiții oficiale.

Cum a ajuns o școală din Craiova cu două...

Cum a ajuns o școală din Craiova cu două clase în scenariul roșu

Încep lucrările și la drumul județean Moțăței – Plenița

CJ Dolj a dat ordinul de începere a lucrărilor și la tronsonul II al DJ 561A, Moțăței – Unirea – Plenița – limita cu județul Mehedinți.

Lions Club Craiova a sărbătorit 30 de ani de...

Mai mulţi voluntari au ajuns astăzi în comuna Leu pentru a sărbători 30 de ani de activitate și voluntariat a LIONS CLUB...

Craiova văzută de pe bicicletă, în Săptămâna Europeană a...

Craiova văzută de pe bicicletă, în Săptămâna Europeană a Mobilității. Evenimentul va avea loc în Bănie, în zilele de 19 și 20 septembrie.

Percheziții la locuințele unui craiovean care ascundea un pistol

Poliţişti din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Dolj și  Secției 2 Craiova au efectuat două percheziții domiciliare la locuințele unui...