10.8 C
Craiova
luni, 21 septembrie, 2020
Știri de ultima oră Local Dolj Dolj: Mandat de urmărire internațională, executat

Dolj: Mandat de urmărire internațională, executat

În data de 12.01.2017, poliţiştii din cadrul Poliției municipiului Calafat l-au preluat din P.T.F. Calafat pe T. Nikola, în vârstă de 50 de ani, din Bulgaria, pe numele căruia autoritățile judiciare din Macedonia au emis un mandat de urmărire internațională pentru comiterea infracțiunii de loviri sau alte violențe. Cel în cauză a fost predat unei escorte din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova care a emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore. Bărbatul de 50 de ani a fost introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul I.P.J. Dolj. În același timp, polițiștii au demarat procedurile în vederea extrădării acestuia către țara solicitantă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

00:08:06

Gala UNITER la Craiova. Ion Caramitru, preşedinte UNITER: Chiar...

Gala Premiilor UNITER 2020 reuneşte două premiere....

ȘTIRI GdS

Ce-i mai trebuie stadionului de atletism pentru a fi...

Stadionul de atletism din Craiova nu este încă gata pentru competiții oficiale.

Cum a ajuns o școală din Craiova cu două...

Cum a ajuns o școală din Craiova cu două clase în scenariul roșu

Încep lucrările și la drumul județean Moțăței – Plenița

CJ Dolj a dat ordinul de începere a lucrărilor și la tronsonul II al DJ 561A, Moțăței – Unirea – Plenița – limita cu județul Mehedinți.

Lions Club Craiova a sărbătorit 30 de ani de...

Mai mulţi voluntari au ajuns astăzi în comuna Leu pentru a sărbători 30 de ani de activitate și voluntariat a LIONS CLUB...

Craiova văzută de pe bicicletă, în Săptămâna Europeană a...

Craiova văzută de pe bicicletă, în Săptămâna Europeană a Mobilității. Evenimentul va avea loc în Bănie, în zilele de 19 și 20 septembrie.

Percheziții la locuințele unui craiovean care ascundea un pistol

Poliţişti din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Dolj și  Secției 2 Craiova au efectuat două percheziții domiciliare la locuințele unui...