14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljMii de craioveni stau în frig în urma avariei din Valea Roşie

Mii de craioveni stau în frig în urma avariei din Valea Roşie

Pe strada Vântului din cartierul craiovean Valea Roşie echipe ale Complexului Energetic Oltenia-Sucursala Electrocentrale II lucrează astăzi pentru remedierea unei defecţiuni, apărută în urmă cu două zile şi despre care au fost sesizaţi de locuitorii din zonă, dar şi de Gazeta de Sud. Din acest considerent, furnizarea agentului termic a fost  întreruptă. Pe lângă craiovenii care locuiesc în cele 350 de scări de bloc afectate și mai mulți elevi ar putea avea de suferit.
În zonă există mai multe unităţi de învăţământ: Colegiul Ştefan Odobleja și Școala Gimnazială “Nicolae Romanescu” – fostă 31, și grădinițele “Elena Farago”, „Ion Creangă” și „Castelul Fermecat”. Pentru a nu suferi de frig, preșcolarii au fost luați mai devreme de la grădiniță de către părinți. Cei care au fost afectați sunt elevii de la colegiul Odobleja care învață la seral.
Dan Vasile, directorul Sucursalei Electrocentrale II Craiova, spune că este posibil ca remedierea defecţiunii să nu se facă în intervalul stabilit, pentru că pe lângă spărtura de care ştiau a mai apărut o a doua, aceasta fiind foarte aproape de o conductă de gaze.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS