Polițiști din cadrul Secţiei 15 Rurală Filiaşi l-au depistat, ieri, pe P. Mădălin, de 22 de ani, din comuna Secu, Dolj în timp ce conducea un autoturism, pe D.J. 606 C, Argetoaia-Secu, fără a poseda permis de conducere valabil pentru nicio categorie.
Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere a unui autoturism pe drumurile publice fără a poseda permis pentru nicio categorie.

Aseară, în jurul orei 23.30, o echipă de siguranţă publică din cadrul Secţiei 5 Poliţie în timp ce executa serviciul de patrulare, pe Calea Severinului, a oprit pentru control un autoturism condus de B. Florin, de 33 de ani, din comuna Ișalnița, Dolj care avea permisul de conducere anulat din data de 07.06.2013, în baza unei sentinței penale a magistraților din cadrul Curții de Apel Craiova.
Polițiștii craioveni i-au întocmit celui în cauză dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autoturism pe drumurile publice cu permis anulat.

Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.