23.8 C
Craiova
duminică, 22 septembrie, 2019
Acasă Local Dolj Dolj: Gravidă transportată la spital cu ajutorul pompierilor

Dolj: Gravidă transportată la spital cu ajutorul pompierilor

-

 

Detaşamentul 2 Pompieri Craiova a intervenit, în această dimineaţă, la ora 4.10, pentru asigurarea transportului unei gravide din comuna Lipovu în comuna Cerăt. Aici a fost așteptată și preluată de o ambulanţă SAJ Dolj și transportată la UPU a Spitalului Judeţean Craiova. Potrivit ISU Dolj, la misiune au participat un ofițer și opt subofițeri cu o șenilată, o autospecială transport victime multiple și o autospecială din cadrul Secției de Pompieri Segarcea.

Monica Stuparu
Monica Stuparu
Lucrează din 1998 la Gazeta de Sud şi consideră că unul dintre secretele reuşitei în acest domeniu este seriozitatea. E o persoană deschisă la ceea ce este nou, iar cea mai recentă provocare este să descopere tot ce se întâmplă în sistemul medical din Oltenia şi să ofere cititorilor informaţii corecte şi echidistante.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.