5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: 180 pachete de țigări netimbrate confiscate de polițiști

Dolj: 180 pachete de țigări netimbrate confiscate de polițiști

Poliţişti din cadrul Secţiei 8 Rurală Rast l-au depistat, ieri, pe M. Ionel, de 42 de ani, din municipiul Băilești, Dolj, în timp ce transporta cu un autoturism 100 de pachete de țigări care nu prezentau timbru fiscal. De asemenea, sub preșul din partea stânga față a autoturismului a fost găsită suma de 919 lei, a cărei proveniență nu a putut fi justificată de către doljeanul de 42 de ani.
Astfel, polițiștii au procedat la indisponibilizarea întregii cantități de țigarete, a sumei de 919 lei și a mijlocului de transport și depozitarea acestora la sediul Secției 8 Poliție Rurală Rast în vederea continuării cercetărilor.

În aceeași zi, polițiști din cadrul aceleiași unități de poliție au efectuat un control la un magazin cu punct de lucru în localitatea Rastu Nou, administrat de P.IRINEL, 40 de ani, din
comuna Rast, Dolj.
Cu acest prilej au fost identificate 80 pachete de țigări fără timbru fiscal, acestea fiind indisponibilizate la sediul unității de poliție în vederea continuării cercetărilor.
În ambele cauze polițiștii doljeni au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii  infracțiunii de contrabandă, urmând ca la definitivarea cercetărilor să se propună soluţie prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Băileşti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS