Acasă Local Dolj Tudor Gheorghe îşi lansează cartea "Vă dau un an din viaţa mea"

Tudor Gheorghe îşi lansează cartea „Vă dau un an din viaţa mea”

-

Tudor Gheorghe îşi lansează, luni, de la ora 12.00, la Teatrul Naţional „Marin Sorescu” din Craiova, cartea „Vă dau un an din viaţa mea”.
Este o carte surprinzătoare, în care îl veţi regăsi pe ironicul, seriosul, îngânduratul, îngrijoratul Tudor Gheorghe, nu în ultimul rând pe scriitorul care interacţionează cu oamenii pe care-i cunoaşte în turneul cu spectacolul „Lecţia”, prin ţară şi prin Republica Moldova.
Aţi auzit de câinele cu dantură de aur al Bulibaşei din Orhei?
Dacă nu, veniţi la teatru, Tudor Gheorghe a avut „onoarea”să fie lătrat de javră şi veţi râde cu lacrimi la auzul întâmplării!
Prefaţa cărţii e scrisă de D.R. Popescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

Răgazul oferit de ploi în Australia se încheie, revine canicula

Meteorologii din Australia au avertizat luni, că răgazul oferit recent pompierilor de ploile şi vremea mai rece urmează să se încheie. Ei prognozează revenirea caniculei în a doua jumătate a săptămânii în curs, fenomen care sporeşte riscul ca incendiile de vegetaţie să reapară şi să se propage din nou, informează Reuters.

George Soros acuză Facebook că ar conspira cu Donald Trump

George Soros miliardarul american a declarat că Facebook răspândește dezinformarea în rândul utilizatorilor săi, iar compania ar putea să conspire cu Donald Trump pentru a fi reales în funcția de președinte al SUA.