17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: "Săptămâna Prevenirii Criminalităţii 2016" a continuat cu prevenirea infracţiunilor cu violenţă

Dolj: „Săptămâna Prevenirii Criminalităţii 2016” a continuat cu prevenirea infracţiunilor cu violenţă


Maratonul de activităţi cu caracter educativ-preventiv din cadrul „Săptămânii Prevenirii Criminalităţii 2016” a continuat și astăzi în județul Dolj. Ziua de 29 septembrie a fost marcată de activități derulate pentru prevenirea infracţiunilor cu violenţă.

Astfel, ofiţerii de prevenire împreună cu psihologi din cadrul Asociaţiei Dezvoltare şi Psihoterapie prin Acţiune, s-au deplasat la Liceul Teoretic “Henri Coandă” Craiova, unde au organizat o  activitate de prevenire a violenţei intrafamiliale în cadrul căreia elevele au  primi recomandări cu privire la importanţa stabilirii unor reguli şi limite de toleranţă încă de la începutul unei relaţii, astfel încât aceasta să fie una sănătoasă, lipsită de orice forma de violenţă.

Tinerii, dar și cadrele didactice participante la dezbatere, au privit cu maxim interes prezentarile făcute de polițiști și de partenerii noștri la această activitate, intelegând ca nu trebuie sa tolereze, sub nici o forma, un comportament violent.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS