5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Prefectul a transmis un mesaj studenţilor cu ocazia deschiderii anului universitar

Dolj: Prefectul a transmis un mesaj studenţilor cu ocazia deschiderii anului universitar

Prefectul judeţului Dolj, Nicolae Sorin Răducan, a transmis astăzi  un mesaj tuturor studenţilor care mâine vor începe anul universitar 2016-2017.

„În calitate de prefect al judeţului Dolj, doresc să adresez salutul meu tuturor cadrelor universitare şi studenţilor din cadrul instituţiilor de învăţământ superior din Cetatea Bănei, în prima zi a anului universitar 2016-2017.
Studenților din anul I, cei care încep acum o etapă nouă de pregătire profesională, doresc să le adresez felicitări pentru că au ales să studieze la una din facultăţile din mediul universitar craiovean.

Totodată, tuturor studenților din mediul universitar craiovean doresc să le transmit că pregătirea este o componentă esențială de care depinde dezvoltarea societății noastre. Universitatea este locul în care se formează specialiști și se conturează caractere și sunt ferm convins că după absolvire ei vor pleca cu o pregătire excelentă pentru meseria pe care și-o vor alege. Dragi studenţi, este foarte important să nu neglijați niciodată pregătirea dumneavoastră academică și cred că în toate instituţiile de învăţământ superior din Craiova, fie ele de stat sau particulare, beneficiaţi de toate resursele necesare pentru a-i acorda atenția cuvenită”, se arată în mesajul prefectului.

Nicolae Sorin Răducan i-a asigurat pe studenţi că din partea Instituției Prefectului Județului Dolj vor avea parte de întreg sprijinul pentru asigurarea unui învăţământ superior de calitate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS