5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Program de sprijin pentru copil și familie, derulat de Asociația Vasiliada

Dolj: Program de sprijin pentru copil și familie, derulat de Asociația Vasiliada

Mai multe familii dezavantajate social din județul Dolj, aflate în grija Asociației Vasiliada, vor primi sprijin din partea magazinului de bricolaj Leroy Merlin, constând în materiale de construcții și de amenajări interioare. Acestea vor fi donate unui număr de 20 de  familii aflate în dificultate în cadrul Programului de sprijin pentru copil și familie, derulat de Asociația Vasiliada. “Gestul magazinului Leroy Merlin din Craiova reprezintă, pe de o parte, o formă concretă de ajutorare a familiilor care au nevoie de sprijin, dar poate fi și un factor motivațional pentru alte companii de a se implica în programe de responsabilitate socială”, a declarat pr. Adrian Stănulică, președintele Asociației Vasiliada.

„Ne-am adresat Asociației Vasiliada și nu este prima dată când ni se răspunde acestui apel. Suntem o familie numeroasă și avem prea puține posibilități, astfel încât să ne putem descurca singuri. Mulțumim Asociației Vasiliada și reprezentanților magazinului Leroy Merlin pentru că înțeleg nevoile noastre, pentru că ne sunt alături și pentru că ne ajută să putem duce o viață mai bună”, a mărturisit unul dintre beneficiarii acestui sprijin.
De 15 ani, Asociația Vasiliada oferă sprijin comunităților și persoanelor din sud – vestul României aflate în dificultate, dezvoltând în beneficiul acestora numeroase parteneriate cu instituții publice sau private. În activitatea de susținere a familiilor dezavantajate social, Asociația Vasiliada promovează modele de parteneriat cu reprezentanți ai mediului privat, încurajând astfel responsabilitatea față de semenii aflați în dificultate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS