16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Promenada Inimilor la a patra ediţie

Craiova: Promenada Inimilor la a patra ediţie

Clubul Rotary Craiova în parteneriat cu Fundația Română a Inimii au organizat duminică, 25 septembrie,  Promenada Inimii, aflată la cea de a patra ediție. Evenimentul face parte din manifestările prilejuite în fiecare an de Ziua mondială a inimii, sărbătorită pe 29 septembrie.
Promenada a avut loc Duminică 25 septembrie 2016, ora 09.00, pe traseul McDonald’s- Piața Prefecturii și au fost invitați să participe toți locuitorii Craiovei.  Au fost  multe premii surpriză şi multă voie bună.
„Promenada Inimilor” este un concept simplu şi inovator ce are scopul de a încuraja publicul de toate vârstele şi preocupările să meargă pe jos pentru a-şi menţine sănătatea. Manifestarea este organizată pentru a se trage un semnal de alarmă într-o manieră atractivă, promovarea unui un stil de viaţă sănătos. Promenada inimilor înseamnă o cultură a vieţii în sănătate, a mişcării în toate formele sale”.
Program inţiat de Fundaţia Irlandeză a Inimii şi implementat deja în peste 10 ţări europene, “Promenada Inimilor” a avut un succes răsunător şi printre români. În România, programul a fost lansat în 2013, în ultimii ani participând mii de persoane în lupta bolilor cardiovasculare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS