3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljIntervenţii ale pompierilor doljeni în ultimele 24 de ore

Intervenţii ale pompierilor doljeni în ultimele 24 de ore

IMG-20160919-WA0043 IMG-20160919-WA0038

În ultimele 24 de ore, echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Oltenia” al Judeţului Dolj au fost solicitate să intervină pentru stingerea unui incendiu și 35 cazuri pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă.
În data de 19.09.2016, ora 18.00, Detaşamentul 2 Pompieri Craiova a intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la locuinţa lui Mihai A., din mun. Craiova, cart. Făcăi. La sosirea echipajelor de pompiei, incendiul se manifesta la acoperișul locuinței, în urma acestuia au ars acoperişul locuinţei confecţionat din lemn cu învelitoare de tablă pe o suprafaţă de aprox. 20 mp, două paturi, o masă, aprox. 150 kg materiale textile și s-a degradat un frigider. Din primele cercetări rezultă drept cauză probabilă a incendiului, trăsnetul. De asemenea, la ora 18.27, Detaşamentul 2 Pompieri Craiova a acţionat pentru degajarea unui copac căzut într-o gospodărie din com. Cârcea, str. Ştefan cel Mare și pentru evacuarea apei dintr-o gospodărie, din mun. Craiova, cart. Făcăi, str. Oltului.
Tot ieri, în intervalul orar 16.36 – 18.30, Detaşamentul de Pompieri Calafat a acţionat pentru evacuarea apei dintr-un spaţiu comercial, și două gospodării de pe str. Tudor Vladimirescu, str. Decebal și str. Dunării.
Și S.V.S.U. Calafat a acţionat ieri pentru evacuarea apei din patru gospodării de pe străzile: Ştefan cel Mare, Jiului, Smârdan, Decebal, din mun. Calafat.

Serviciul Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare a fost solicitat să intervină pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă, după cum urmează:
Detaşamentul 1 Pompieri Craiova (T.I.M) – 4 intervenţii.
Detaşamentul 2 Pompieri Craiova (E.P.A.) – 11 intervenţii.
Detaşamentul Pompieri Calafat (E.P.A.) – 1 intervenţie.
Secţia Pompieri Craiova (E.P.A.) – 7 intervenţii.
Secţia Pompieri Băileşti (E.P.A.) – 6 intervenţii.
Garda Intervenţie Pompieri Bechet (E.P.A.) – 6 intervenţii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS