Acasă Local Dolj Tamponare între două autoturisme în apropierea Spitalului de Urgenţă Craiova

Tamponare între două autoturisme în apropierea Spitalului de Urgenţă Craiova

-

Două autoturisme, o Skoda Octavia şi un Ford Fiesta, au fost implicate într-un accident, în urmă cu puţin timp, la intersecţia bulevardului 1 Mai cu strada Tabaci. Potrivit poliţiştilor de la IPJ Dolj, cei doi şoferi urmează să se prezinte la Biroul Rutier Craiova pentru a explica circumstanţele în care s-a produs accidentul rutier, cel mai probabil fiind vorba despre o neacordare de prioritate. Accidentul nu s-a soldat cu victime, ci doar cu pagube materiale.

Aldezir MARIN
Aldezir MARIN
A absolvit Facultatea de Filosofie-Sociologie din cadrul Universitatii din Craiova in anul 2003, iar un an mai tarziu Masteratul in Sociologia Comunicarii si Jurnalism. Din 2004 lucreaza in presa, iar in 2005 s-a alaturat colectivului Gazeta de Sud. Din toamna aceluiasi an, misiunea colegului nostru este de a informa cititorii Gazeta de Sud despre cele mai recente si de interes evenimente petrecute in Craiova, Oltenia, dar si la nivel national.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.