12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDoljean reţinut după ce şi-a bătut şi ameninţat soţia

Doljean reţinut după ce şi-a bătut şi ameninţat soţia

Polițiștii doljeni au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat în vârstă de 37 de ani suspectat de faptul de comiterea unor infracțiuni de violența împotriva soției sale.

Polițiștii doljeni au fost sesizaţi cu privire faptul că M. Ionela, de 34 de ani, din Șimnicu de Sus, este agresată şi ameninţată la domiciliu de către soţul ei, M. Romică, de 37 de ani.
Poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Rurală Melinești, care s-u deplasat la locuinţa celor doi, au stabilit că, pe fondul unor discuţii contradictorii, cel în cauză a lovit-o pe soţia sa și apoi a ameninţat-o cu un cuţit.
Întrucât se manifesta violent, bărbatul a fost imobilizat şi încătuşat, cu sprijinul unei grupe a Serviciului de Acțiuni Speciale Dolj apoi condus la sediul poliţiei în vederea continuării cercetărilor.
Prin extinderea cercetărilor s-a stabilit faptul că, în aceeaşi zi, persoana vătămată a fost ţinută prin folosirea forţei și împotriva voinţei sale, într-o încăpere din locuinţă.
În urma analizării probatoriului administrat cu procurorul de caz, faţă de bărbat s-a dispus continuarea urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lipsire de libertate, violenţă în familie şi ameninţare.
De asemenea, a fost luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore a doljeanului de 37 de ani, acesta fiind încarcerat în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul I.P.J Dolj.
Astăzi, 14.09.2016, cel în cauză urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de arestare preventivă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS