14 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Cetăţean grec reţinut după ce a produs astăzi un accident şi a fugit

Craiova: Cetăţean grec reţinut după ce a produs astăzi un accident şi a fugit

Polițiștii craioveni au reținut, în urmă cu puțin timp, un bărbat de 51 de ani, cetățean grec, cercetat pentru comiterea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere sub influența băuturilor alcoolice și părăsirea locului accidentului.

În această dimineață, în jurul orei 6.30,  în timp ce conducea  un autoturism Maserati, pe strada A.I.Cuza către Popa Şapcă,  la trecerea de pietoni, din zona Teatrului Naţional, cetăţeanul grec a accidentat uşor două persoane, în vârstă de 19 respectiv 20 de ani, care traversau strada  pe trecerea de pietoni.

După producerea accidentului șoferul a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie, fiind depistat într-un apartament din Craiova.

Bărbatul în cauză a fost testat de polițiști cu aparatul alcooltest, astfel stabilindu-i-se  o alcoolemie de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care acesta a fost condus la unitatea medicală în vederea recoltării de probe biologice.

Oamenii legii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere sub influența băuturilor alcoolice și părăsirea locului accidentului. În baza probatoriului administrat de polițiștii Biroului Rutier Craiova împotriva conducătorului auto de 51 de ani a fost luată măsură reținerii pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Dolj.

Editor: Ionuţ Nica

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS