8.5 C
Craiova
duminică, 22 septembrie, 2019
Acasă Local Dolj Dolj: Urmărit naţional și internațional depistat în Punctul de trecere a frontierei

Dolj: Urmărit naţional și internațional depistat în Punctul de trecere a frontierei

-

Aseară, în jurul orei 20.00, Poliţia Municipiului Calafat a fost sesizată de lucrători ai S.P.F Calafat cu privire la faptul că, în punctul de trecere a frontierei, a fost depistat cetăţeanul bulgar Y.Y., de 25 de ani, cu domiciliul în localitatea Varna, pe numele căruia figurează  un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis în 16.06.2016 de magistrații Judecătoriei Arad.
Mai exact, acesta are de executat o pedeapsă de un an și o lună închisoare pentru comiterea infracțiunilor de fals și uz de fals. Cel în cauză era pus în urmărire la nivel naţional din data de 21.06.2016 şi internaţional din 29.07.2016.
Cel în cauză a fost încarcerat de polițiști în Penitenciarul de Maximă Siguranță Siguranță Craiova.

Mariana BUTNARIU
Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.