7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljZeci de hectare de vegetaţie uscată, incendiate în Dolj

Zeci de hectare de vegetaţie uscată, incendiate în Dolj

Echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Oltenia” al Judeţului Dolj au fost solicitate să intervină, ieri, pentru stingerea a 6 incendii.

Secţia Pompieri Craiova, a intervenit cu o autospecială  de lucru cu apă și spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism, proprietatea unei societăți comerciale, în mun. Craiova, Bvd. Oltenia. La sosirea echipajului de pompieri, incendiul se manifesta la compartimentul motor, existând posibilitatea de propagare la întreg autoturismul. În urma acestuia  au ars cablurile electrice din compartimentul motor. Din primele cercetări rezultă drept cauză probabilă a incendiului un scurtcircuit electric.

Detaşamentul 2 Pompieri Craiova a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă și spumă  pentru stingerea unui incendiu de vegetaţie uscată, în com. Leu. La sosirea echipajului de pompieri, incendiul se manifesta la vegetație uscată, în urma acestuia au ars  aproximativ 30 ha vegetaţie uscată. Din primele cercetări rezultă drept cauză probabilă a incendiului un foc deschis în spații deschise. La intervenţie a participat şi SVSU Leu.

Secţia Pompieri Segarcea, a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă și spumă  pentru stingerea unui incendiu vegetaţie uscată în com. Bârca. La sosirea echipajului de pompieri, incendiul se manifesta la vegetație uscată, în urma acestuia au ars  aproximativ 5 ha vegetaţie uscată. Din primele cercetări rezultă drept cauză probabilă a incendiului un foc deschis în spații deschise.  La intervenţie a participat şi SVSU Bârca.

Secţia Pompieri Segarcea, a intervenit cu o autospecială  de lucru cu apă și spumă  pentru stingerea unui incendiu de vegetaţie uscată în loc. Segarcea. La sosirea echipajului de pompieri, incendiul se manifesta la vegetație uscată, în urma acestuia au ars  aproximativ 2500mp  vegetaţie uscată. Din primele cercetări rezultă drept cauză probabilă a incendiului un foc deschis în spații deschise.

Detaşamentul 2 Pompieri Craiova a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă și spumă  pentru stingerea unui incendiu de vegetaţie uscată, în Craiova, str. Castanilor. La sosirea echipajului de pompieri, incendiul se manifesta la vegetație uscată, în urma acestuia au ars  aprox. 1ha  vegetaţie uscată. Din primele cercetări rezultă drept cauză probabilă a incendiului un foc deschis în spații deschise.

Ieri, ora 11:03, S.V.S.U. Leu a intervenit pentru stingerea unui incendiu de vegetaţie uscată,  în com. Leu.
Ieri, ora 11:33, S.V.S.U. Dăbuleni a intervenit pentru stingerea unui incendiu de vegetaţie uscată,  în loc. Dăbuleni.
Ieri, ora 16:44, S.V.S.U. Filiaşi a intervenit pentru stingerea unui incendiu de vegetaţie uscată,  în loc. Filiaşi.
Ieri, ora 16:52, S.V.S.U. Murgaşi a intervenit pentru stingerea unui incendiu de vegetaţie uscată,  în loc. Murgaşi.
Ieri, ora 18:00, S.V.S.U. Vârvoru de Jos a intervenit pentru stingerea unui incendiu de vegetaţie uscată,  în com.Vârvoru de Jos, sat Ciutura.
Ieri, ora 19:42, S.V.S.U. Coşoveni a intervenit pentru stingerea unui incendiu de vegetaţie uscată,  în com.Coşoveni.
Ieri, ora 19:50, S.V.S.U. Malu Mare a intervenit pentru stingerea unui incendiu de vegetaţie uscată,  în com. Malu Mare.
IEri, ora 17:10, Detaşamentul Pompieri 1 Craiova – Echipa pirotehnică  a intervenit pentru identificarea, ridicarea şi transportul unei  grenade antitanc PG-2, găsită de o persoană în râul Jiu , pe raza comunei. Podari.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS