Acasă Local Dolj Dolj: Mitropolia Olteniei va sprijini financiar familia Aureliei Dăogaru, tânăra care a...

Dolj: Mitropolia Olteniei va sprijini financiar familia Aureliei Dăogaru, tânăra care a murit în timpul cutremurului din Italia

-

Mitropolitul Olteniei, IPS Irineu, a anunțat că biserica va sprijini financiar familia Aureliei Dăogaru, tânăra de 36 de ani din Malu Mare, care a murit în timpul cutremurului din Italia.

„În contextul nefericitelor evenimente din Italia, am aflat cu părere de rău despre trecerea la cele veșnice a doamnei Aurelia Dăogaru, fiică duhovnicească a Sfintei noastre Arhiepiscopii, din localitatea Malu Mare, județul Dolj. Neașteptata sa plecare dintre noi a adus multe lacrimi și întristare în rândul celor dragi. Dumnezeu este însă cel care ne adună pe toți în necuprinsa Sa dragoste și milostivire, indiferent de timp, loc sau spațiu. De aceea, dincolo de momentul cel greu și dureros al despărțirii, purtăm în noi nădejdea vieții veșnice, aducându-ne aminte de cuvintele Sfântului Apostol Pavel, (…).”, a afirmat mitropolitul Olteniei.

IPS Irineu a mai spus că, în semn de solidaritate și dragoste creștinească, biserica va sprijini duhovnicește și financiar pe cei apropiați, pentru ca această durere să treacă mult mai ușor.

Aurelia Dăogaru și-a pierdut viața alături de soțul său de naționalitate italiană în cutremurul din Italia. Mama și fratele acesteia au plecat imediat în Italia.

Anca DUMITRAŞCU
Anca DUMITRAŞCU
Este fascinată de rapiditatea cu care circulă informaţia în mass-media şi crede că dacă lumea s-ar folosi doar de avantajele presei, barierele dintre oameni ar putea fi depăşite mai uşor.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.