Acasă Local Dolj Dolj: Mitropolia Olteniei va sprijini financiar familia Aureliei Dăogaru, tânăra care a...

Dolj: Mitropolia Olteniei va sprijini financiar familia Aureliei Dăogaru, tânăra care a murit în timpul cutremurului din Italia

-

Mitropolitul Olteniei, IPS Irineu, a anunțat că biserica va sprijini financiar familia Aureliei Dăogaru, tânăra de 36 de ani din Malu Mare, care a murit în timpul cutremurului din Italia.

„În contextul nefericitelor evenimente din Italia, am aflat cu părere de rău despre trecerea la cele veșnice a doamnei Aurelia Dăogaru, fiică duhovnicească a Sfintei noastre Arhiepiscopii, din localitatea Malu Mare, județul Dolj. Neașteptata sa plecare dintre noi a adus multe lacrimi și întristare în rândul celor dragi. Dumnezeu este însă cel care ne adună pe toți în necuprinsa Sa dragoste și milostivire, indiferent de timp, loc sau spațiu. De aceea, dincolo de momentul cel greu și dureros al despărțirii, purtăm în noi nădejdea vieții veșnice, aducându-ne aminte de cuvintele Sfântului Apostol Pavel, (…).”, a afirmat mitropolitul Olteniei.

IPS Irineu a mai spus că, în semn de solidaritate și dragoste creștinească, biserica va sprijini duhovnicește și financiar pe cei apropiați, pentru ca această durere să treacă mult mai ușor.

Aurelia Dăogaru și-a pierdut viața alături de soțul său de naționalitate italiană în cutremurul din Italia. Mama și fratele acesteia au plecat imediat în Italia.

ȘTIRI VIDEO GdS

Francezul Claude Dielna, în vizorul Universităţii Craiova

Universitatea Craiova vrea să se întărească în apărare chiar înaintea derbiului cu CFR Cluj, din ultima etapă a sezonului regulat. Alb-albaştrii sunt...