17.9 C
Craiova
duminică, 22 septembrie, 2019
Acasă Local Dolj Craiova: Vernisajul expoziţiei personale "Culorile toamnei"

Craiova: Vernisajul expoziţiei personale „Culorile toamnei”

-

Biblioteca Judeţeană „Alexandru şi Aristia Aman” din Craiova, în colaborare cu Cenaclul artiştilor plastici craioveni „Constantin Brâncuşi”, organizează miercuri, 31 august, ora 18:00, la Galeria „Th. Aman”, vernisajul expoziţiei personale „Culorile toamnei”, cu lucrări de pictură în ulei realizate de artista Virginica Bobolocu.
Tematica tablourilor este inspirată şi anticipează, prin compoziţii pline de sensibilitate, dinamism şi culoare, anotimpul care se apropie: toamna.
Artista, având o pregătire autodidactă în domeniul artelor plastice, surprinde prin bogăţia imaginaţiei, originalitatea şi sinceritatea exprimării artistice, reflectate în tonurile tandre dar îndrăzneţe al tuşelor de culoare, redând într-un mod aparte, frumuseţea şi farmecul peisajelor autumnale, lumina încă optimistă a florilor de toamnă sau melancolia unor personaje, de obicei vesele, cum sunt saltimbancii. Prezentarea acestei expoziţii este făcută de Magda Buce-Răduţ – profesor şi istoric de artă.
Expozitia va putea fi vizitată în zilele lucrătoare, între orele 9.00 – 18.00, până la data de 12 septembrie 2016.

Mariana BUTNARIU
Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.