16.2 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Neatenția și conducerea sub influența băuturilor alcoolice au băgat în spital două persoane

Dolj: Neatenția și conducerea sub influența băuturilor alcoolice au băgat în spital două persoane

Pe DN 56, în afara localității Maglavit, C. Cornel, de 43 de ani, din localitate, în timp ce conducea, ieri, un autoturism, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul direcției de mers, a părăsit partea carosabilă și a lovit un panou de informare.
Din accident a rezultat vătămarea corporală ușoară a lui P. George, de 50 ani, din Calafat, și vătămarea corporală ușoară a Silviei P., de 48 de ani, din aceeași localitate, ambii pasageri în autoturism.
Polițiștii ajunși la fața locului l-au testat pe bărbatul de 43 de ani, astfel rezultând o concentrație de 0,78  mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Polițiștii au întocmit în cauză dosar penal și se continuă cercetările pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice și vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS