15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Locuri de muncă pentru vopsitori auto în Suedia

Dolj: Locuri de muncă pentru vopsitori auto în Suedia

Agenţia Județeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dolj dispune, prin intermediul Reţelei EURES, de 15 locuri de muncă pentru vopsitori auto în Suedia.
Pentru ocuparea acestor posturi sunt solicitate persoane care au calificare de vopsitor auto şi 2 ani experienţă în domeniu. De asemenea constituie avantaj deţinerea permisului de conducere.
Contractul de muncă este permanent , cu perioadă de probă (acomodare) de 90 zile.Încadrarea se va face în România cu detaşare în Suedia.
Salariul oferit este de 1250 lei brut/lună în ţară şi 1200 euro net/ lună în Suedia. Salariul se plăteşte o dată pe lună în cont bancar. Pe lângă asigurările din România angajatorul plăteşte o asigurare medicală pentru lucrătorii detaşaţi.
Cazarea este plătită de angajator, iar transportul va fi suportat de către candidat.
Persoanele interesate trebuie sa trimită CV în limba română şi copie după certificatul de calificare pe adresa de email: [email protected]. Nu se admit persoanele care nu sunt înscrise în baza de date EURES.
Persoanele cu domiciliul în județul Dolj, care corespund cerinţelor posturilor oferite şi nu sunt înregistrate în baza de date Eures, trebuie să se adreseze Consilierului EURES din cadrul Agenției Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dolj,din Craiova, strada Eugeniu Carada, nr.13A pentru a se înregistra. Înregistrarea în baza de date se realizează pe baza următoarelor documente:
cerere tip (se completează la sediul Agenţiei de Ocupare a Forţei de Muncă);
copie act de identitate sau pașaport (valabilitate minim 6 luni);
C.V model  Europass completat în limba română.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS