14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDolj15 șoferi au rămas fără permisele de conducere în urma unei acțiuni

15 șoferi au rămas fără permisele de conducere în urma unei acțiuni

Polițiști din cadrul Biroului Rutier Craiova au organizat ieri o acțiune pe linia prevenirii și combaterii evenimentelor rutiere cauzate de   conducătorii de autovehicule care nu acordă prioritate de trecere pietonilor angajaţi regulamentar în traversare.
În cadrul activităților desfășurate de polițiștii rutieri au fost constatate 51 abateri de natură contravențională pentru sancționarea cărora au fost aplicate amenzi de peste 8000 lei, dintre acestea 14 amenzi fiind aplicate șoferilor care nu au acordat prioritate pietonilor angajați regulamentar în traversarea străzii.
Totodată, polițiștii au reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice 15 permise de conducere.
În cadrul acțiunii polițiștii l-au depistat pe P.GABRIEL, 31 de ani, din Craiova care, în timp ce conducea un autoturism pe strada Bibescu, ajuns la trecerea de pietoni semnalizată corespunzător nu a acordat prioritate de trecere pietonilor angajaţi în traversarea străzii pe marcajul pietonal. Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă, iar ca măsură complementară i s-a reținut permisul în vederea suspendării.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS