16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: JCI Fit Day 2016

Craiova: JCI Fit Day 2016

Asociația Junior Chamber International Craiova organizează duminică, 21 august, începând cu ora 10.00,  în Piața Mihai Viteazul, cel mai mare curs de aerobic din Craiova.

Proiectul dezvoltat de către Asociația Junior Chamber International Craiova este o acțiune dedicată cetățenilor din Craiova și are ca scop atenționarea publicului larg asupra unui stil de viață sănătos prin sport.

Sportul nu este doar o modalitate de a scăpa de kilogramele nedorite sau de a-ți prelungi viața, ci și o oportunitate de dezvoltare personală, de autocunoaștere, de depășire a limitelor, de a fi mai fericit sau de a-ți largi cercul de prieteni. Pentru a particpa trebuie să completezi formularul de înscriere aflat pe pagina oficială a evenimentului ,,JCI FIT DAY’’ – https://www.facebook.com/events/620246544819478/ sau de pe site-ul www.jcicraiova.ro.

Proiectele JCI Craiova se desfăşoară pe bază de voluntariat şi sunt axate pe cele 4 arii de dezvoltare ale JCI:  antreprenoriat şi business, dezvoltare personală şi leadership, responsabilitate socială – implicare în comunitate, relaţii internaţionale şi implementarea obiectivelor mileniului (UN MDGs) setate alături de partenerul internațional principal ONU.
Prin specificul organizației, în raportul cu valorile europene vis a vis de responsabilitatea cetățeanului de drept , JCI promovează implicarea activă a antreprenorilor în comunitatea locală, stimulează implicarea tinerilor în societate și conceptul de cetățenie activă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS