21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCAB respinge cererea DNA ca Lia Olguța Vasilescu să fie pusă sub control judiciar

CAB respinge cererea DNA ca Lia Olguța Vasilescu să fie pusă sub control judiciar

Curtea de Apel București a respins marți solicitarea procurorilor DNA de luare a măsurii controlului judiciar față de Lia Olguța Vasilescu, în dosarul în care aceasta a fost trimisă în judecată pentru infracțiuni de corupție, scrie Agerpres. Decizia este definitivă.

CAB a menținut decizia Tribunalului București care a respins, pe 9 august, solicitarea procurorilor DNA de luare a măsurii controlului judiciar față de Lia Olguța Vasilescu, însă decizia a fost atacată de procurorii anticorupție. Procurorii DNA au solicitat Tribunalului București luarea măsurii controlului judiciar față de Lia Olguța Vasilescu pe motiv că aceasta a încercat discreditarea unui martor denunțător din dosarul în care a fost trimisă în judecată pentru infracțiuni de corupție.

Lia Olguța Vasilescu a fost trimisă în judecată pe 19 iulie, fiind acuzată de luare de mită (patru infracțiuni), folosirea autorității sau influenței în scopul obținerii de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite (două infracțiuni) și spălare de bani (două infracțiuni).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS