22 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Prinşi băuţi la volan

Dolj: Prinşi băuţi la volan

Aseară, în jurul orei 19:15, lucrători din cadrul Formaţiunii Rutiere şi de Ordine Publică Dăbuleni, aflați în exercutarea serviciului de patrulare, l-au depistat în trafic pe M. Ionuţ, de 26 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Henri Coandă din oraş Dăbuleni, având o concentraţie de 0.58 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Şoferul a fost condus la Spitalul orăşenesc Dăbuleni unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, în cauză fiind întocmit dosar de cercetare penală.

Azi noapte, ora 4.45, polițiști din cadrul Biroului Rutier Craiova, aflați în serviciul de supraveghere și control al traficului rutier, l-au depistat pe numitul R. Gabriel, de 33 de ani, din municipiu, în timp ce conducea un autoturism, pe strada C.D.Fortunescu, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentraţie de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Polițiștii l-au condus pe bărbat la Spitalul nr.1 Urgenţă Craiova unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Conducătorului auto i s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere a unui autoturism pe drumurile publice în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS