7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljIntervenţii ale pompierilor doljeni în ultimele 24 de ore

Intervenţii ale pompierilor doljeni în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore, echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Oltenia” al Judeţului Dolj au fost solicitate să intervină pentru stingerea a cinci incendii, o intervenție descarcerare și 28 cazuri pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă.

Ieri, pompierii punctului de lucru Filiaşi a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă și spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetaţie uscată,  pe un teren viran din loc. Filiaşi. La sosirea echipajului de pompieri, incendiul se manifesta la vegetație uscată, în urma acestuia a ars vegetaţie uscată pe o suprafaţă de aprox. 0,1 ha. Din primele cercetări rezultă drept cauză probabilă a incendiului un foc deschis în spații deschise.

Detaşamentul 2 Pompieri Craiova a intervenit, ieri după amiază, cu  o autospecială de lucru cu apă și spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetaţie uscată,  pe un teren viran din com. Malu Mare. La sosirea echipajului de pompieri, incendiul se manifesta la vegetație uscată, în urma acestuia a ars vegetaţie uscată pe o suprafaţă de aprox. 3,5 ha. Din primele cercetări rezultă drept cauză probabilă a incendiului un foc deschis în spații deschise.

Tot ieri, Garda 2 Pompieri Bechet a intervenit cu o autospecială  de lucru cu apă și spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetaţie uscată,  în loc. Bechet. La sosirea echipajului de pompieri, incendiul se manifesta la vegetație uscată, în urma acestuia a ars vegetaţie uscată pe o suprafaţă de aprox. 200 mp. Din primele cercetări rezultă drept cauză probabilă a incendiului un foc deschis în spații deschise.

Detaşamentul 1 Pompieri Craiova a intervenit cu  o autospecială de lucru cu apă și spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la plante furajere, în com. Vârvoru de Jos, sat Gabru. La sosirea echipajului de pompieri, incendiul se manifesta la plante furajere, în urma acestuia au ars aprox. 6 tone lucernă şi aprox. 2 tone fân. Din primele cercetări rezultă drept cauză probabilă a incendiului un foc deschis în spații deschise.

Detaşamentul 2 Pompieri Craiova a intervenit cu  o autospecială de lucru cu apă și spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la materiale textile şi resturi menajere, în mun. Craiova, str. Maramureş. La sosirea echipajului de pompieri, incendiul se manifesta la materiale textile, în urma acestuia au ars aprox. 1 tonă materiale textile şi resturi menajere. Din primele cercetări rezultă drept cauză probabilă a incendiului o țigare aprinsă aruncată la întâmplare.

În data de 27.07.2016, ora 19:50, Detaşamentul 1 Pompieri Craiova a intervenit cu  o autospecială pentru asigurarea/supravegherea zonei de producere probabilă a unei situaţii de urgenţă la o ţeavă de gaze fisurată în urma unui accident rutier, în mun. Craiova, str. Ulmului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS