14.7 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Prinşi conducând fără permis

Dolj: Prinşi conducând fără permis

Polițiști din cadrul Biroului Rutier Craiova aflați ieri în executarea atribuțiilor de serviciu l-au depistat pe B. Marius, de 23 de ani, din municipiu, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Nicolae Romanescu, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.
Întrucât tânărul emana miros de băuturi alcoolice a fost testat cu aparatul etilotest, astfel că a rezultat o concentraţie de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior craioveanul a fost condus la Spitalul Nr.1 Urgenţă Craiova unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Conducătorului auto i s-a întocmit dosar penal pentru conducere fără permis și conducere sub influența băuturilor alcoolice.

Polițiști din cadrul Postului de Politie Malu Mare au oprit pentru control un autoturism la volanul căruia a fost identificată C. Cristina, de 23 de ani, din comuna Malu Mare, Dolj.
Din verificările efectuate polițiștii au stabilit că acesta nu posedă permis de conducere, fapt pentru care  în cauză s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism de către o persoană ce nu posedă permis de conducere.

În aceeași seară, în jurul orei 23.15, o patrulă de siguranță publică din cadrul Secției 6 Poliție Craiova în timp ce executau serviciul de patrulare, la intersecția străzilor Brestei și Cernele, au depistat un motoscuter condus de F. Ionuţ, de 18 ani, din Craiova.
În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că tânărul nu posedă permis de conducere valabil pentru nicio categorie de autovehicule, fapt pentru care polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui motoscuter fără a poseda permis de conducere.

Azi noapte, pe strada Principesa Maria din comuna Siliştea Crucii, agenți de poliție din cadrul Postului de Politie din localitate l-au depistat în trafic pe L. Ionuţ, de 23 de ani, din comuna Urzicuţa, Dolj în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
Polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autoturism pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS