3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Percheziții la domiciliile unor persoane bănuite de tăiere și sustragere material lemnos

Dolj: Percheziții la domiciliile unor persoane bănuite de tăiere și sustragere material lemnos

Polițiști din cadrul Serviciului de Ordine Publică, Poliţiei oraş Bechet, Poliţia oraş Dăbuleni şi Secţia de Poliţie Rurală 12 Daneţi, sprijiniţi de luptători ai Serviciului de Acțiuni Speciale, jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova și cu reprezentanţi ai Directiei Silvice – Ocolul Silvic Dăbuleni, au efectuat 6 percheziţii domiciliare la locuințele unor persoane bănuite de tăiere și sustragere de material lemnos.
Acțiunea a avut loc în localitatea Amărăștii de Jos – sat Ocolna la locuinţele persoanelor suspecte de comiterea infracţiunilor de tăiere şi sustragere de material lemnos.
În urma perchezițiilor la locuințele lui C. Samir, C. Cristel, T. Dan şi S. Robesel, toţi din comuna Amărăştii de Jos, Dolj a fost identificată cantitate de 7 mc material lemnos esenţă stejar şi salcâm, pentru care cei în cauză nu deţineau documente legale de provenienţă, fapt pentru care întreaga cantitate de material lemnos a fost ridicată în vederea confiscării şi a fost predată Ocolului Silvic Dăbuleni. De asemenea, au fost aplicate 4 sancțiuni contravenționale în valoare de 20.000 de lei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS