30.9 C
Craiova
luni, 10 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Prinşi conducând fără permis

Dolj: Prinşi conducând fără permis

Polițiștii din Dăbuleni şi Călărași l-au depistat, ieri după amiază, pe I. Ionuţ, de 19 de ani, din localitate, în timp ce conducea  un autoturism pe D.N. 55 A, cu toate că nu poseda permis de conducere auto.
Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

Aseară, polițiștii din cadrul Secției 4 Rurală Coşoveni, în timp ce executau serviciul de patrulare în comuna Rojişte, au oprit pentru control un autoturism, înmatriculat în Bulgaria, condus de numitul V. Ştefan, de 28 de ani, din comuna Gruia, judeţul Mehedinţi.
În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul nu posedă permis de conducere valabil pentru nicio categorie de autovehicule, pe numele său fiind întocmit un  dosar penal.

Tot ieri, polițiștii Secției 6 Craiova, în timp ce patrulau pe strada Țărăncuței, au oprit pentru control un autoturism la volanul căruia se afla C. M., de doar 13 ani, din Craiova, care nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.
Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere.

În aceeași zi, tot polițiștii Secției 6 Craiova, în timp ce patrulau pe strada Brestei, au oprit pentru control un moped neînregistrat în circulație  condus de L. M., de 16 din Craiova, care, de asemenea, nu poseda permis de conducere valabil pentru nicio categorie de autovehicule.
Oamenii legii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînregistrat și fără a poseda permis de conducere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS