Acasă Local Dolj Craiova: Polițiștii rutieri în acțiune

Craiova: Polițiștii rutieri în acțiune

-

Polițiștii rutieri craioveni au continuat și ieri seria acțiunilor pentru prevenirea accidentelor de circulație și creșterea gradului de siguranță rutieră. Acțiunea s-a desfășurat pe principalele străzi din municipiul Craiova unde s-au produs frecvent accidente rutiere, oamenii legii având în atenție atât conducătorii auto care nu acorda prioritate de trecere pietonilor angajați regulamentar în traversarea străzilor pe marcajele pietonale dar și pietonii care aleg să traverseze străzile prin alte locuri decât cele prevăzute de lege.
Totodată, polițiștii craioveni au acţionat și pentru verificarea legalităţii activităţii de transport rutier de persoane.
În cadrul acțiunii, polițiștii rutieri au constatat 151 de abateri de natură contravențională, pentru sancționarea cărora au aplicat amenzi în valoare de aproape 22 000 lei.
Dintre acestea, 10 sancțiuni au fost aplicate unor șoferi care nu au acordat prioritate de trecere pietonilor, alte 26 de amenzi au fost aplicate unor pietoni care au traversat neregulamentar strada, iar alte 34 de sancțiuni au fost aplicate transportatorilor rutieri de persoane. De asemenea, oamenii legii au reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce 11 permise de conducere și au retras 3 certificate de înmatriculare.

ȘTIRI VIDEO GdS

Alex Cicâldău: Exersez foarte mult la antrenamente loviturile libere

Mijlocașul formației Universitatea Craiova, Alexandru Cicâldău, a declarat după meciul cu FC Voluntari, că golul marcat din lovitură liberă nu este întâmplător.