10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljMarea Bălăceală 2016 în Craiova

Marea Bălăceală 2016 în Craiova

Organizația Junior Chamber International Craiova organizează, pe 9 iulie, începând cu ora 15.00, în Piața Mihai Viteazul, cea mai mare bătaie cu apă din Craiova. Acum că atât examenul de capacitate, cât si cel de bacalaureat sunt pe ultima suta de metri trebuie să marcăm începutul vacanței, iar în aceasta bătaie cu apă nici căldura nu ne va opri. Haideți să ne relaxăm într-un mod diferit, să petrecem timp alături de prieteni şi de ce nu, să cunoaştem şi persoane noi.
De ce ai nevoie pentru a participa? Ei bine, este nevoie să completezi formularul de pe pagina oficiala a evenimentului „Marea Bălăceală” – https://www.facebook.com/events/1057653734282876/  sau de pe site-ul www.jcicraiova.ro şi să aduci o sticlă de 0,5 L cu tine. Peste 300 de persoane şi-au arătat deja  interesul de a participa în această activitate, aşa că de ce să nu ni te alături şi tu? Cu o sticlă de jumate, ne scăldăm pe saturate!
Proiectele JCI Craiova se desfăşoară pe bază de voluntariat şi sunt axate pe cele 4 arii de dezvoltare ale JCI:  antreprenoriat şi business, dezvoltare personală şi leadership, responsabilitate socială – implicare în comunitate, relaţii internaţionale şi implementarea obiectivelor mileniului (UN MDGs) setate alături de partenerul internaţional principal ONU.
Prin specificul organizaţiei, în raportul cu valorile europene vis a vis de responsabilitate cetățeanului de drept , JCI promovează implicarea activă a antreprenorilor în comunitatea locală, stimulează implicarea tinerilor în societate şi conceptul de cetăţenie activă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS