17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljUn poliţist doljean a refuzat 200 de euro mită

Un poliţist doljean a refuzat 200 de euro mită

Poliţiştii doljeni împreună cu ofiţeri din cadrul DGA -Serviciul Teritorial Anticorupţie Dolj şi sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj au prins în flagrant, în urmă cu puţin timp, un tânăr în timp ce oferea bani unui agent de poliţie din localitatea doljeană Plenița.

Agentul principal de poliție Bongiu Gheorghe, şeful Postului de Poliţie Pleniţa a informat comanda inspectoratului cu privire la faptul că, în aceeaşi zi, M. Cornel, de 29 de ani, din Plenița, judeţul Dolj, i-a oferit o sumă de bani pentru a-i restitui permisul de conducere  reţinut în data de 01.07.2016 pentru o abatere la regimul rutier.
Agentul de poliție l-a refuzat pe doljean, iar astăzi, la sediul Postului de Poliție Plenița, în urma activităților specifice desfășurate de către procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, ofiţeri DGA și lucrătorii Secției 7 Poliție Rurală Plenița s-a realizat flagrantul, P. Ionuţ fiind prins în momentul în care a oferit suma de 200 de euro pentru a i se restitui permisul de conducere.
M. Cornel a fost condus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de dare de mită.
Agentul principal de poliție Bongiu Gheorghe este absolvent al Școlii de Agenți de Poliție “Vasile Lascăr” Câmpina, promoţia 2009, și este încadrat la I.P.J. Dolj din  anul 2013.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS