5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice

Dolj: Infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice

În data de 03.07.2016, în jurul orei 17.15, polițiștii din cadrul Formaţiunii Rutiere Băileşti și Postului de Poliţie Galicea Mare, fiind în executarea serviciului de patrulare, au oprit pentru control, pe D.N. 56 – în comuna Galicea Mare, un autoturism la volanul căruia a fost identificat S. Dumitru, în vârstă de 40 de ani, din localitate. Deoarece doljeanul emana miros de băuturi alcoolice, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind o concentraţie de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Băileşti unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Polițiștii i-au întocmit celui în cauză dosar penal sub asepctul comiterii infracțiunii de conducere a unui autoturism pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice.
Tot ieri, în jurul orei 21.30, lucrători ai Secţiei 8 Poliţie Rurală Rast, în urma unei acţiuni executate, l-au depistat în trafic, pe D.N. 55 A – comuna Rast, un autoturism condus de M. Gheorghe, în vârstă de 45 de ani, din localitate, iar în urma testării acestuia cu aparatul etilotest a rezultat o concentraţie de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat. Polițiștii l-au condus pe bărbat la Spitalul Băileşti unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, în cauză fiind întocmit dosar penal în conformitate cu prevederile legale.
În aceeași seară, în jurul orei 21.45, lucrători ai Secţiei 8 Poliţie Rurală Rast l-au depistat în trafic, pe DN 55 A – în comuna Catane, pe T. Alin, în vârstă de 21 ani, din localitate în timp ce conducea un moped neînregistrat în circulaţie şi fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule. Celui în cauză i s-a întocmit dosar penal în conformitate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS