23.3 C
Craiova
miercuri, 18 septembrie, 2019
Acasă Local Dolj Craiova: Tânără rănită într-un accident, în 1 Mai

Craiova: Tânără rănită într-un accident, în 1 Mai

-

O tânără, în vârstă de 26 de ani, a fost rănită şi transportată la spital, în urma unui accident rutier. Accidentul a avut loc în cartierul 1 Mai.

Un tânăr în vârstă de 21 de ani din Pleniţa circula la volanul unui autoturism de teren pe bulevardul 1 Mai dinspre Parcul Romanescu spre Spitalul Judeţean de Urgenţă, iar la intersecţia cu strada Sisteşti, în dreptul târgului Pelendava, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 29 de ani, din judeţul Olt. În urma impactului, o tânără în vârstă de 26 de ani, pasageră în autotursim a fost rănită şi transportată la spital. Confrom declaraţiilor reprezentanţilor poliţiei, se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.